Psalmul 10:1 “Pentru ce stai asa de departe, Doamne? Pentru ce Te ascunzi la vreme de necaz?”

Numele meu e Alina UDRISTE si impreuna cu sotul meu Gabriel si cele 2 fetite Alexandra si Andreea formam pana anul trecut o familie fericita. Anul trecut un eveniment neplacut ne-a schimbat viata si ne-a adus in pragul disperarii. Fetita cea mare, Alexandra a fost diagnosticata cu o forma grava de cancer, boala care nu a avut nici un semn simptomatic si intr-o singura noapte a fost descoperita boala, operata si de atunci a inceput calvarul.
Suntem disperati si apelam la ajutorul dvs. pentru a incerca sa iesim cumva din aceasta situatie.

Cazul Alexandrei pe scurt:

Anul trecut, pe 27 noiembrie 2007, Alexandra a fost trimisa, in urma unui control medical, de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti unde a fost supusa unei interventii chirurgicale foarte dificile cu sanse foarte mici de reusita (imi amintesc ca mi-au dat 1% sansa deoarece diagnosticul cu care a intrat in operatie a fost altul “ruptura de vena hepatica cu hemoragie puternica”).
Operatia a reusit doar ca intraoperator s-a constatat ca de fapt e un cancer (neuroblastom de suprarenala dreapta cu metastaze ganglionare si de perete abdominal) cu tumora gigantica, rupta si foarte greu de extirpat.
Dupa operatie fetita a fost mutata in sectia de oncologie a aceluiasi spital si a urmat timp de 6 luni tratament citostatic.
La 6 luni, la controlul de bilant, s-a constatat ca rinichiul drept, pe care chirurgul a incercat initial sa-l refaca si sa-l salveze nu mai era functional, era atrofiat si in plus cateva mici adenopatii ganglionare.
A urmat o noua interventie chirurgicala in care i s-a scos rinichiul drept si un ganglion, constatandu-se ca acestea fusesera infiltrate tumoral. Apoi s-a continuat tratamentul cu citostatice.
Dupa 1 an de tratament, la controalele ecografice se constatau aparitia altor adenopatii ganglionare iar dimensiunile acestor ganglioni cresteau vertiginos.
Am inceput sa gandim (mentionez ca eu sunt jurist si sotia econmist…deci nu avem nimic in comun cu domeniul medical) ca undeva ceva nu merge bine in ce priveste tratamentul.(daca se poate spune asa…in cazul cancerului….)
Doctorita care se ocupa de caz ne-a trimis la radioterapie…la spitalul Elias unde medicul care ne-a primit ne-a sugerat pentru binele copilului sa incercam sa gasim o cale de a iesi din tara pentru tratament si ne-a spus neoficial ca suportul statului roman pentru a reusi sa iesim va fi foarte greu de obtinut. A zis ca nu ne face radioterapie pana nu cerem si o alta opinie a unui alt medic radiolog de la Fundeni.
Am mers la Fundeni unde medicul radiolog care ne-a primit a avut nevoie de parerea oncologului de acolo. Doctorita care a vazut copilul a zis asa: Copilului asta i s-a facut tratament citostatic cu “apa de ploaie” (dozele citostatice au fost prea mici si boala a revenit si s-a dezvoltat). Faceti alte analize si mutati copilul la noi. O sa-i facem radioterapie.
Am fost pusi in situatia sa constatam ca dupa 1 an de tratament nu reusisem absolut nimic, mai mult, am stat degeaba tot acest timp si am pierdut teren in lupta cu boala.
Am mers inapoi la doctorita care ne tratase sa mutam copilul si ne-a spus sa ne gandim bine….ca e lupta pentru pacienti….ca cealalta doctorita a spus asa din aceste motive…etc.
Acum eram pusi in situatia sa decidem noi, pe propria raspundere, unde vom merge cu copilul in continuare (si cum sa putem face asta daca nu stim nimic din domeniul medical???)
Am decis sa ramanem in continuare acolo doar ca am programat pe banii nostri o iesire in starinatate pentru o evaluare a cazului, propunere plan terapeutic si estimare costuri.
Ne-am informat din diverse surse si am fost in perioada 17-28 noiembrie in Franta , la Institutul de Cancerologie “Gustave Roussy” din Villejuif – Paris. Acest institut este cel mai mare Institut de Cancerologie din Europa si are rezultate foarte bune. Desi nu multi reusesc acest lucru, fara sa intentionam asta in mod special, am fost primiti de sefa sectiei de oncopediatrie, Dr. Dominique Valteu-Couanet care se ocupa si este specializata numai pe neuroblastom. Referintele acestui medic: Este unul dintre membri fondatori ai tratamentului neuroblastomului inca de cand acesta era in faza de studiu.
In urma evaluarilor facute acolo Dr. Valteau a spus ca avem sanse foarte mari de reusita dar ca aceste sanse sunt mari numai acolo la Institut, cu dotarile alea, nu in Romania sau in alta parte a Europei decat in conditii identice.
A confirmat ca tratamentul facut pana atunci a fost unul foarte slab si nu avea cum sa rapunda pozitiv organismul.
Ne-a invitat sa venim la tratament acolo, in ciuda faptului ca majoritatea familiilor de romani sunt descurajate sa vina la tratament datorita costurilor si a problemelor sociale pe care le genereaza.

Unde ne blocam:

La intocmirea curriculumului medical cu care am plecat in Franta la evaluare am fost ajutati (datorita faptului ca referatul pe care ni l-a facut doctorita care ne trata era o RUSINE medicala) de alta doctorita la care am ajuns pentru analizarea oportunitatii trimiterii pe banii statului la tratament in strainatate (face parte din Comisia de specialite si este oncopediatru). Voiam sa vedem dinainte daca vom avea suportul financiar necesar tratarii in strainatate.
Ne-am imprietenit oarecum cu aceasta doamna si am discutat numai neoficial. Ne-a spus ca ne va fi foarte greu sa accesam vreun formular de plecare sau fonduri de la minister….deoarece in majoritatea cazurilor exista tratament si in Romania …dar acele conditii in care el exista sunt doar teoretice….si a recunoscut ca sansele noastre sunt tot afara…dar pe banii nostri.
Acum ….dupa ce a vazut hartiile cu care ne-am intors a zis ca nu crede ca vom avea suportul statului.

Deci ne blocam la accesarea fondurilor.

Tratamentul fetitei costa initial 165 000 de euro. Boala fiind una imprevizibila, care evolueaza neregulat, in functie de fiecare pacient, are un tratament care se poate schimba in orice moment. Asta poate genera noi costuri. Mai mult in schimbarea in timp util a tratamentului sunt esential necesare aparatele si conditiile pe care tara noastra nu le au (ex scintigrafie cu MIBG) sau le au doar teoretic, pe hartie (camera sterila necasara transpalntului de maduva cu celule steam). Avem nevoie deci de acel formular european care sa furnizeze suport ciclic financiar al tratamentului.
Pe de alta parte noi, ambii parinti va trebui sa ne parasim slujbele si sa stam cel putin un an de zile langa copil. Unul din parinti va sta la capul copilului, iar celalalt le va face legatura cu exteriorul (ex. hrana, documente…etc).

De aceea va rugam sa ne ajutati in organizarea unei capanii de popularizare a cazului poate printr-o minune vom reusi sa strangem banii necesari.
Suntem disperati. Francezii ne-au zis sa revenim in doua saptamani.
Sotul ar dona bucuros toate organele sale, chiar cu pretul vietii, daca s-ar putea face rost de banii necesari. Poate stiti unde se poate face ceva….are si OI rh negativ….o grupa foarte rara si cautata.

In speranta ca ne veti ajuta in campania de salvare a acestui inger de copil, va rugam sa primiti multumirile noastre anticipate.

Cu stima,
Gabriel, Alina si Alexandra UDRISTE
0744 533884 – Gabriel
0740 244004 – Alina
email: alina_udriste@yahoo.com
Panciu, str. Nicolae Titulescu, nr. 47, bl. UTR, ap. 4
jud. VRANCEA, cod 625400

Cont: RO63BTRL04004203H55396XX (Euro)

RO88BTRL04001203H55396XX (Lei)

Titular: UDRISTE ALINA MARIANA

Imputernicit: UDRISTE GABRIEL AURELIAN

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Agentia Panciu, Str. Nicolae Titulescu nr 73

COD SWIFT: BTRL RO22

Reclame

Etichete:

13 răspunsuri to “Psalmul 10:1 “Pentru ce stai asa de departe, Doamne? Pentru ce Te ascunzi la vreme de necaz?””

 1. ionut Says:

  Sunt ionut din panciu am primt acest mesaj pe messenger am citi aceasta tragedie pe care o traesc aceasta familie chiar ar trebui ajutai aceasta familie vom face sa stramgem bani pentru aceasta familie chiar imi pare foarte rau de ceea ce sa intamplat.
  Domnul e sus se uita da cu mila o vindeca dece sa nu o ajutam si noi e om si e ca noi nu trebuie sa se chinuie cu viatza ori cine poate sa faca sa o aduca la satrea ei normal mie unu cand aud imi vine sa plang in aceste cazuri.
  Doamne ajutai si fale o bucurie sa uite prin ce au trecut aceasta familie.

 2. alex Says:

  sa speram ca fetita se va face bine . Dumnezeu sa va ajute !

 3. alexandraudriste Says:

  02.11.2008…Chiar astazi am fost la Casa de Asigurari de Sanatate judeteana si ….nu ne incadram la E112 deoarece ….acestia interpreteaza ca tratamentul nu se poate face in Romania…si cred ca au dreptate.

  Ei m-au dirijat catre Autoritatea de Sanatate Publica ca mi-au spus ca trebuie sa merg la Iasi la o comisie care trebuie sa intocmeasca un raport medical in care sa specifice ca tratamentul nu se poate face in Romania, sa argumenteze solid si sa recomande trei clinici care pot efectua tratamentul in strainatate.(cu documentatia dosarului pe care il depun clar ca una din ele va fi IGR din Franta).
  Apoi ma intorc la ASP unde acestia tre sa gaseasca celelalte doua clinici mentionate in raportul comisiei (pe langa asta care am adus-o eu) de la care sa ceara costurile estimative (mentiune: corespondenta cu aceste clinici o poarta prin email si de cele mai multe ori acele clinici nu raspund, iar legea nu specifica cat timp tre sa astepti sa-ti raspunda pana sa consideri ca poti alege cel mai mic pret cel pe care il ai deja…iar daca te duci fara cele trei costuri se respinge dosarul…. pe procedura nerespectata………eu fizic fiind in Franta am avut nevoie de 2 saptamani pentru evaluarea cazului si apreciere costuri…de cele mai multe ori fiecare clinica vrea sa evalueze ea insasi starea bolnavului si posibilitatea aplicarii tratamentului specific…abia apoi sa dea costul…de asta cred ca nu raspund)

  Apoi dosarul merge la Ministerul Sanatatii unde se aproba sau nu…in functie de cat de „solid” e dosarul atat medical cat si procedural si acestia iti cer programarea in clinica respectiva din afara. Cei din afara nu-ti pot face programare pana nu au banii in cont. Aici te invarti putin in cerc pana te „lumineaza” cineva (evident un parinte care a mai trecut prin asa ceva ) sa rogi clinica din strainatate sa-ti faca o programare fictiva, de care sa nu tina cont, sa poti merge mai departe in dosar. ( de cele mai multe ori clinicile straine inteleg mai bine situatia si te ajuta…sunt mai aproape de tine decat ai tai).

  In astfel de conditii ma intreb: cum sa fac sa obtin finantarea in timp util daca eu in 2 saptamani tre sa fiu inapoi in Franta pentru ca boala o sa treaca de diafragma si se va schimba radical ecuatia tratamentului??

  Din punct de vedere medical (eu sunt jurist..dar in acest an de cand micuta s-a imbolnavit am acumulat atata informatie medicala si am studiat individual incat sper sa pot imbina juridicul cu medicalul sa pot emite o judecata…chiar daca e exprimata empiric)

  Privind pe etape, fiecare etapa a tratamentului se poate face in Romania??
  (eu zic ca se poate numai INCERCA)!!!

  De ce?
  Teoretic au toate conditiile necesare realizarii lui (adica pe hartie…si sunt convins ca numai pe hartie …deoarece nu am vazut sau auzit la fel cum nici o informatie de acest gen nu este postata sau publicata pe undeva ca vreun caz a fost dus la un sfarsit fericit aici) .
  Ceea ce recunosc ei ca le lipseste este dotarea cu acele aparate (ex: scintigrafia cu MIBG) iar ce nu recunosc este camera sterila (zic ca o au, o au in acte, dar e o camera oarecare)
  Eu consider ca aceste aparate ajuta la investigarea in timp util al evolutiei bolii sub tratament, fiind deci esentiale pentru a fi realizat tratamentul.

  Concluzie: Tratamentul nu se poate face in Romania!!
  Argument: Tratamentul trebuie privit in ansamblul lui, ca un tot unitar, fiecare mic amanunt lipsa putand duce la nerealizarea scopului tratamentului.

  Sa vedem ce va spune acea comisie.

  Solutiile mele pentru a putea incepe in 2 saptamani :
  – ramane cea de sensibilizare publica si mediatizare ….
  – sa incerc sa strang o parte din bani prin incheierea unor contracte de mecenat cu marile companii, diverse societati, fundatii, persoane de bine, la care o sa ma ajute lumea sa intru….sau care se vor oferi ele daca vor fi sensibilizate de cazul Alexandrei…sau de lumea in care traim si de faptul ca impozitul lor pe profit, dirijat catre o administrare centrala (buget) este gestionat dupa legi de genul asteia prohibite…si pot avand la indemana aceasta forma de contract sa dirijeze ei pana la 10% din profit unde vor (16% e impozitul total pe profit) .
  – sa parasesc serviciul actual, sa gasesc o firma romaneasca care lucreaza sub contract cu alta din Franta care furnizeaza acesteia din urma forta de munca, dispusa sa ma angajeze acolo….nu mai conteaza pe ce salariu. (Vad mai permisiva legea pe Formularul E106…singurele cerinte fiind :
  – ca serviciul medical oferit sa intre in pachetul de baza oferit de statul respectiv…adica decontat din asigurarea asta simpla, obligatorie, care se plateste din salariu, nu una facultativa ;
  – domiciliul de resedinta al copilului sa fie in Franta impreuna cu mine ;
  – copia contractului de munca.
  Eu cer formularul la plecare,….daca am copia contractului de munca si e in regula CAS nu poate sa nu mi-l dea…iar statul respectiv completeaza pentru decont formularul E125 parca (cifra n-o tin minte bine)…

  Aceasta ultima solutie o vad cea mai buna, dar in viitor, deoarece nu cred ca am timpul necesar sa o aplic asa repede. Avantajul ei este : cred ca va genera deconturi in mod ciclic…adica daca vor fi mai multe facturi…datorita unei, Doamne fereste, evolutii nefavorabile a bolii ele vor putea fi decontate si ulterior.

  Dvs o vedeti altfel???

  Dumnezeu sa ne ajute sa gasim calea si suportul psihic necesar rezolvarii fericite a necazurilor prin care trecem toti cei care suferim sau au suferit vreodata si vor mai suferi in mod direct sau indirect din pricina acestor boli nenorocite.
  Iar la cei ce ne conduc dupa astfel de legi imbacsite sa le dea sanatate si poate s-or gandi sa le schimbe.

 4. Lady Allia Says:

  Alina…să vă dea Dumnezeu putere pentru ea şi pentru voi şi să …

  nu pot.îmi pare rău :(((. nu găsesc cuvinte.
  vreau doar să ştiţi că nu sunteţi singuri şi că oarecum nu sunteţi singuri.
  să dea Dumnezeu să fie bine!

 5. Sava Costel Says:

  Salut, am facut si eu ce am putut am trimis un email la realitatea.net si sper sa se uite si ei pe acest blog, poate cu ajutorul Lui Dumnezeu se va mediatiza acest caz 😦

  si parerea mea e ca: ROMANIA = UN REBUT!

  Sper sa fie de folos acel email! NU RENUNTATI NICIODATA!

 6. Un coleg Says:

  Din pacate am avut si eu un caz in familie. O ruda foarte apropiata mie, a descoperit ca are cancer si in 3 ani „a plecat”. Nimic din ceea ce spunem noi nu poate alina tristetea. Eu nu pot decat sa va tin pumnii si poate alaturi de colegii mei reusim sa punem umarul la strangerea sumei necesare.
  Va doresc sa se intample ceea ce va doriti voi!

 7. Andra Says:

  Buna Alina,

  Am primit astazi mail cu cazul vostru, de la prietena mea Mihaela Ropota. Regret enorm ca trebuie sa treceti cu totii prin aceasta incercare groaznica, dar voi sunteti puternici si sigur veti reusi.
  Voi dona ceva bani cat pot de repede, dar vor fi doar o picatura, cand e nevoie de un ocean.
  Am o sugestie: intra pe link-ul:
  http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
  aici e o mare comunitate de parinti care daca sunt convinsi ca totul e cat se poate de real, se pun in miscare foarte repede. Pune un subiect in forumul Ajutor umanitar, dar ia legatura si cu administratorii site-ului, niste romani plecati in Olanda, foarte inimosi.
  Sper sa-ti fie de ajutor, sanatate multa, fiti tari si puternici, trebuie sa reusiti! Doamne ajuta!

 8. miracle Says:

  Sunt sigur ca veti reusi si totul va fi ok. Toti colegii de la BT si multi altii sunt alaturi de voi!

 9. sorinp Says:

  Stimata doamna, sunt alaturi de suferinta dumneavoastra, si, desi nu am nicio putere de a va ajuta, va rog sa aveti puterea de a explica mai pe indelete ceea ce v se intimpla. Suma de care aveti nevoie este gigantica (cel putin din punctul meu de vedere) iar statul roman si CNAS au alocat sume care, in buna parte nu sunt cheltuite (milioane). Drept urmare, consider ca salvarea dvs. sta numai in rezolvarea prompta a accesarii formularului e112.

  1. „02.11.2008…Chiar astazi am fost la Casa de Asigurari de Sanatate judeteana si ….nu ne incadram la E112 deoarece ….acestia interpreteaza ca tratamentul nu se poate face in Romania…si cred ca au dreptate.” Fraza este ambigua, insa presupun ca VA INCADRATI in criteriile impuse. Nu am inteles daca vi s-a eliberat formularul e112 – chiar daca inca nu a fost completat adecvat de comisia cu pricina.
  2. Cind ar trebui sa se intruneasca comisia? Un termen mai mare de 5-7 zile mi se pare aberant.
  3. Solicitati oferta financiara din partea altor clinici prin intermediul spitalului din Franta. Le este mult mai usor sa va indrume catre colegi din alte tari sau chiar din aceeasi tara, care au conditii similare de tratament. ASP -ul nu va face acest lucru cu promptitudine, nici daca vrea. Daca in ultima instanta, oferta va fi mai mica, este normal s-o acceptati.
  4. Nu ezitati sa solicitati sprijin public pentru a asemenea situatie. Numai astfel veti urni imobilismul natural al birocratiei. (Varianta ceam mai toxica este spaga: dupa ce dai bani nici nu mai poti sa iti strigi nedreptatea facuta – in cazul de fata neimplicarea la timp). Cit timp nu este pielea ta in joc, nu te implici. Va recomand sa va adresati si asociatiilor de pacienti – cel putin 2 se pot implica: Asociatia pacientilor oncologici si Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor. Puterea asociatiilor este ignorata insa in clipa in care nu mai sunteti singur autoritatile se misca mult mai repede.
  5. Ginditi-va o secunda si la alti romani care inca nu stiu ca undeva in viitor s-ar putea sa treaca prin ceea ce treceti dvs. De aceea, detaliile calvarului dvs. pot face bine atit dumneavoastra cit si altora.
  Va dorec multa tarie, sanatate si noroc,
  dr.Sorin P

 10. Tudor Madalin Says:

  am trimis si eu un email k cazul dumneavoastra la realitatea.net in speranta ca sunt unii oameni care vor sa va ajute si sper din tot sufletul sa va ajute!!…fiti tari,sper din tot sufletul k fiica dumneavoastra sa se faca sanatoasa!!…sanatate multa,Doamne ajuta!!

 11. Simona Says:

  Draga Alexandra, am pregatit un filmulet pentru tine…..cu mult mult suflet!

 12. alexandraudriste Says:

  Buna ziua si Doamne ajuta,

  Vreau in primul rand sa-mi cer scuze tuturor acelora care au donat pentru Alexandra inclusiv celor care au rapit din timpul lor o parte pentru a se dedica acestui caz prin diverse actiuni de promovare (bloguri, site-uri, media, etc) carora din pacate pana in acest moment nu am putut sa le dau vesti noi…..dar trebuie sa intelegeti ca orice clipa in aceste momente pentru noi este imensa.
  Mai avem foarte putin timp si trebuie sa facem cumva…inca ne este foarte dificil sa luam o decizie in ce parte sa apucam.
  Prin bunavointa dumneavoastra, oameni de bine toti cei care ati donat o anumita suma..mai mica sau mai mare in functie de posibilitatile fiecaruia am reusit sa strangem intr-un interval destul de scurt suma de cca. 60 000 de euro.
  Din pacate aceasta suma este prea mica in raport cu cea care trebuie virata in conturile Institutului Gustave Roussy INAINTE de a ne prezenta acolo si de a incepe tratamentul.
  Noi, Gabriel, Alina si Alexandra va multumim din suflet tuturor celor care ati fost si sunteti alaturi de noi, tuturor celor care ne ajutati in mod direct si indirect si va rugam inca o data sa aveti incredere ca vom lupta cu toata fiinta noastra sa invingem. Dumnezeu stie cum va putea fi realizabil acest plan !!!
  Va promit in mod special ca odata cu inceperea tratamentului va voi scrie zilnic vesti despre cum decurge fiecare zi a tratamentului Alexandrei….la fel cum va promit ca atunci cand timpul imi va permite va voi povesti fiecare particica din lupta impotriva autoritatilor care se incapataneaza in continuare sa-mi ofere un mic suport. Ma refer aici doar la cele care imi opresc acordarea formularului E112.
  Procedura prin care se pot accesa bani pentru transplantul de celule steam este cu totul alta, nu intra in nici un formular european, este greoaie si inca nu am abordat-o din plin.
  Initial am intentionat sa accesez un formular european care sa-mi ofere suportul financiar al tratamentului care se face in Romania…dar care din pacate nu se face asa cum trebuie.
  Aici au fost si sunt piedici imense…si constat ca oamenii care sunt pusi sa acorde aceste lucruri pun orgoliul personal inainte de dimensiunea umana a unei astfel de probleme…eu nu am abandonat inca lupta asta…. dar nu are un rezultat imediat ….voi da in judecata fiecare persoana care consider ca a gresit…..iar daca voi avea dreptate si voi castiga vor vedea ele ce vor pati…..Asta e o poveste pe care la timpul ei o s-o cunoasteti fiecare din voi OAMENI cu suflet curat care ati inteles prin ce trecem si m-ati ajutat si o veti face si in continuare.

  ESTE FOARTE IMPORTANT !!!
  Se pare ca unii medici nu m-au inteles(ma refer la faptul ca nu au inteles ca sunt disperat si in criza de timp sa pot alege cuvintele sa ma exteriorizez intr-un anume fel) si s-au suparat….asa cum cred ca nici eu nu am fost atat de intelept sa filtrez cuvintele in asa fel incat sa fie clare…ASA CA TREBUIE SA DEZMINT UN LUCRU :

  Nu am afirmat niciodata ca eu spun ca cineva a facut ceva gresit…am spus doar ca unii medici au spus despre altii ca au facut asta…nu am dat nume…etc.
  Ceea ce cred eu spun acum si voi recunoaste mereu : CRED CA SISTEMUL este vinovat de tot ce se intampla. Lipsa unui buget alocat pentru fiecare categorie de boala in parte ii face pe medici sa alega solutii dintr-astea gen « apa de ploaie »…iar altii…care privesc lucrurile din afara si isi dau cu parerea este normal sa spuna despre celalalt ca nu face bine…..pentru ca probabil ei fac bine…au sustinere financiara…etc…dar de ce nu suntem dirijati de la inceput acolo unde se face ?? de ce dupa un an de zile aflu eu toate astea ?? cine ii opreste sa spuna lucrurilor pe nume ??? sitemul, cred.
  In speta mea…la leucopeniile pe care le face Alexandra, daca facea doze mari de citostatice PROBABIL(eu nu sunt medic) ca trebuia ca acel organism sa fie sustinut cu multe medicamente, sange, etc…toate astea inseamna costuri…si ele nu sunt acoperite. Cum sa poata fi tratat in Romania, in conditiile astea,un copil bolnav de cancer, mai ales de unul de forma asta asa de grava cand costurile care le genereaza un tratament pentru un singur copil este probabil bugetul unei sectii intregi pe un an de zile??? Conditiile tratarii exista doar teoretic.

  Atat am putut sa va scriu, nu stiu cand o s-o mai pot face …mai bine zis nu stiu cat de curand o s-o mai pot face…deoarece suntem intr-o lupta continua si contracronometru….dar promit sa va scriu mereu cand o sa ma posibilitatea.

  Va rog sa aveti incredere in noi…..va rog sa ne ajutati in continuare….si poate vreodata o sa intram cu totii in cei ce pun piedici unor rezolvari ale oricaror tipuri de boli ascuzand gunoaiele sub pres…..Daca ma intelegeti, va multumesc .

  Acum..in acest moment am aflat ca cei de la AcasaTV ne vor inapoi luni….
  Va fi o noua emisiune deci, si va rog sa n-o ratati si sa o promovati.

  Nu am cuvinte sa exprim cat de mult conteza faptul ca nu ma simt singur in lupta asta, cat de multe aripi mi-ati dat si cata putere in aceasta lupta.

  Cu respect,
  Gabriel UDRISTE

 13. Letitia Says:

  Buna ziua oameni greu incercati,
  Am gasit intamplator un link catre povestea Alexandrei. Sunt mamica a 2 baieti si ma cutremur gandindu-ma ca se poate intampla oricand, oricui, indiferent de conditiile de viata si de afectivitate oferite celor mici….Va doresc succes in lupta contra-cronometru in care va aflati si sper sa se termine cu bine pentru Alexandra.Voi da FW cu cazul acesta Fundatiei Vodafone Romania,poate apar ceva fonduri si de acolo. Doamne ajuta si tineti fruntea sus, altfel nici nu se poate! Letitia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: